Automobilist (30) uit Halfweg zwaargewond bij botsing met vrachtwagen in Oostzaan [video]

© Foto’s en video: DNP.NU
© DNP.NU
© DNP.NU
© DNP.NU
© DNP.NU
© DNP.NU
1/6
Oostzaan

Een automobilist is maandagavond zwaargewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen op de Kolkweg (N516) in Oostzaan. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Westkolkdijk.

Een traumateam werd ingezet om hulp te verlenen. Het slachtoffer, een 30-jarige man uit Halfweg, raakte bekneld in zijn auto. Hij is bevrijd door de brandweer en naar het ziekenhuis overgebracht.

In de auto zat ook een hond. Die is eveneens uit het voertuig gered. Het dier bleef ongedeerd en is door de politie overgedragen aan de familie van het slachtoffer.

Roemeen

De bestuurder van de vrachtwagen, een 62-jarige man uit Roemenië, is aangehouden voor het veroorzaken van een verkeersongeval. Hij zal op het politiebureau verhoord worden.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) gaat de toedracht van het incident onderzoeken. De politie vraagt of getuigen zich willen melden. Dat kan via 0900-8844.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Net binnen