Raadselachtig geweldsincident in Haarlem; twee mannen gewond aan gezicht, onduidelijk wie ruzie is gestart

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

1 / 4
Internetredactie
HAARLEM

De politie doet onderzoek naar een raadselachtig geweldincident dat plaatsvond in de nacht van donderdag op vrijdag op de Italiëlaan in Haarlem. Twee Haarlemmers raakten daarbij gewond.

Een van de slachtoffers maakte rond 3.00 uur melding van het incident. De 38-jarige Haarlemmer vertelde dat hij in zijn hoofd was gestoken door zijn belager, die hem vervolgens achterna ging toen hij op de vlucht sloeg.

Bij de achtervolging kreeg de belager, een 32-jarige Haarlemmer, hulp van een 18-jarige vrouw uit Amsterdam. Agenten kwamen op het incident af en troffen het slachtoffer aan op de Europaweg. De twee achtervolgers werden even verderop aangetroffen.

(Tekst gaat door onder foto)

© Michel van Bergen

De Haarlemmer die de politie erbij heeft gehaald, had inderdaad een steekwond in zijn gezicht. „Maar één van de achtervolgers had ook behoorlijk letsel aan zijn gezicht”, meldt de politie. Daarom is het onduidelijk wie precies het geweldsincident heeft gestart.

Beide Haarlemmers zijn in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen. De vrouw mankeerde niks. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van de mishandelingen.

© Michel van Bergen

Net binnen