Uitvaart Peter R. de Vries is donderdag in besloten kring, iedereen kan woensdag afscheid nemen in Carré

© Omroep Max

ANP
AMSTERDAM

De uitvaart van Peter R. de Vries vindt donderdag 22 juli in besloten kring plaats. Alleen familie, dierbaren en mensen die de misdaadverslaggever persoonlijk kenden zijn uitgenodigd, heeft RTL zondag namens de familie bekendgemaakt.

Op woensdag 21 juli kan het publiek afscheid nemen van de De Vries, die donderdag aan de gevolgen van de schietpartij van vorige week overleed. In Koninklijk Theater Carré kan iedereen van 11.00 tot 20.00 uur langskomen en een laatste grote uitbrengen aan de journalist.

Volgens RTL wordt alles in het werk gesteld om het afscheid veilig en respectvol te laten verlopen. Mensen die langs willen komen hoeven geen negatieve coronatest of vaccinatiebewijs te laten zien, maar wordt wel gevraagd om anderhalve meter in acht te nemen. Ook moeten ze rekening houden met lange wachttijden.

De familie vraagt om geen bloemen mee te nemen maar in plaats daarvan een donatie te doen aan Stichting de Gouden Tip voor een oplossing in de zaak Tanja Groen uit Schagen.

Lees ook: De vermissing van Tanja Groen liet Peter R. De Vries niet los. ’Hij trok vlak voor de aanslag nog tips over haar verdwijning na’

Net binnen