Telstar en FC Dordrecht spelen gelijk op slecht veld in nog slechtere wedstrijd

Dordrecht

Telstar heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan een zeer matige wedstrijd tegen FC Dordrecht: 0-0.

De ploeg van Mike Snoei trof in Dordrecht een tegenstander die de overwinning tegen Jong FC Utrecht van maandag een passend vervolg wilde geven. De thuisploeg begon sterk met een aantal kansen als resultaat. Telstar kon er weinig tegenover zetten.

Het spel was ontzettend slordig. Veel passes kwamen niet aan. Anwar Bensabouh kreeg het zelfs twee keer voor elkaar om de bal een kant op tte spelen waar niemand stond. Alleen Tom Overtoom onttrok zich aan de malaise. Ook hij kon in zijn eentje voor weinig gevaar zorgen.

Lees ook: Kapotte heaters, spekgladde tribunes en heel matig voetbal. Een middagje afzien in de kou bij doelpuntloos gelijkspel tussen Telstar en FC Dordrecht

Het spelbeeld zette zich in de tweede helft voort. Telstar won weinig duels. Joey Houweling, keeper bij een schorsing van eerste doelman Ronald Koeman, was met enkele reddingen zeer belangrijk. De enige kans voor Telstar was voor Glynor Plet. Hij ging alleen op de keeper af. Dat zijn schot ruim naast ging was tekenend voor het lage niveau van de wedstrijd.

Net binnen